Функціональність в інтер'єрі

Дізнайтеся, чому нам потрібна функціональність у сучасному світі і як вона покращує наше життя

Чому функціональність зараз у тренді?

Скандинавський стиль вважається інноваційним дизайном 21 століття. Багато людей переконані, що нордичне житло — це виключно про натуральні матеріали і мінімалізм. Однак принципи такого інтер’єру в основному стосуються універсальних меблів, що водночас є функціональними та стильними. На жаль, у сучасних власників житлових просторів є очевидна проблема: вони буквально захаращують невеликі приміщення громіздкими меблями, які, на їхню думку, перетворять квартиру на казку. Проте купівля елементів інтер’єру з написом «скандинавські меблі» – це далеко не панацея і не вихід. Саме компактні одиниці стали основним напрямком.

 

Уявіть собі, що розкладне ліжко тепер можна помістити в шафу, сховати, аби не займало простір та витягувати його при потребі без зайвих зусиль. Крім того, існують й інші можливі трансформації, як-от лава, з якої можна згенерувати обідній стіл за лічені хвилини. Все більше і більше виробників прагнуть створювати повністю ергономічні варіанти, які вражатимуть своєю функціональністю в повсякденному житті. Така фурнітура помітно оживляє приміщення. Відсутність столу вже не буде проблемою, адже він стане частиною іншого предмета інтер’єру. До речі, у нас є кілька ідей, які допоможуть організувати простір і наповнити його функціональністю.

Функціональний інтер'єр

Що таке функціональні меблі?

Хоча практичність, безперечно, є великим проривом на сучасному ринку, вона оточує нас уже давно. Населення швидко зростає, як і людські базові потреби. Часто навіть величезна квартира видається замаленькою для середньостатистичної сім’ї, тому важливо економити простір. Внаслідок цього, з'явилися багатофункціональні дизайнерські рішення, які допомагають облаштувати комфортне приміщення з мінімальними клопотами. Прикладом є напрочуд зручні й ергономічні двоярусні ліжка, які займають таку ж площу, як односпальні, але дають можливість спокійно спати двом людям.

 

Ще одне чудове рішення - розкладні дивани-ліжка, столи, крісла або вмісткі стелажі. Вони виконують численні функції, що дозволяє реалізувати бажану обстановку відповідно до смаку і вподобань. Такі елементи дизайну надають будинку виняткову зручність. Їх трансформаційні здібності досі мають величезну популярність серед клієнтів. Звісно, це не пік ажіотажу. Тим не менш, спробуйте пошукати відмінні варіанти на нашому сайті, щоб згенерувати стильне нордичне житло.

 

Ми пропонуємо безліч ергономічних моделей за помірними цінами та гарантуємо вам преміальну якість!