Новорічний інтер'єр

Різдвяний та Новорічний дизайн 2025

Важливість створення особливої атмосфери на новорічних та різдвяних святах зараз є ключовим моментом. Запрошуємо вас долучитися до святкової магії від Woodman.ua – вашого провідного партнера у створенні неперевершених свят. У цій статті ми розкриємо секрети, як змусити кожен куточок вашого дому надихати на чудове святкування Різдва та Нового року.

Новорічний декор

Все залежить від вашої фантазії. Це можливість покреативити і реалізувати приховані бажання. Натхнення та референси можна легко знайти у Pinterest та втілити свої мрії самотужки. Наприклад, використовуючи екологічні матеріали, можна зробити хенд-мейд новорічний декор своїми руками з паперу, картону та інших підручних матеріалів. Це буде класна активність для ваших дітей, і згодом вигадливі новорічні поробки радуватимуть ваше око та згенерують щасливий настрій діток.

Крім того, в мережі є безліч покрокових майстер-класів з виготовлення DIY-декору, де вказані кількість матеріалів, категорія та описані методи виготовлення навіть для початківців. Це гарна можливість провести сімейний вечір, зарядивши його на тім-плей та різдвяну атмосферу. Зимові DIY композиції своїми руками дозволять вам створити елементи декору власноруч, додавши свою особистість до святкового образу вашого дому.

DIY Christmas decor

Чудовою ідеєю буде «безвідходне виробництво» – повторне використання побутових предметів, що вже не здатні виконувати свою першочергову функцію. Наприклад, неробочі лампочки, з яких можна зробити оригінальні прикраси на ялинку: сніговички чи блискучі кульки, які можна наповнити бажаними міні-прикрасами.

Ще одним варіантом оздоблення є невагомі іграшки з ниток, які можна зробити різноманітної форми, кольору та візерунку. Мета DIY-прикрас – надати можливість кожному виразити свою індивідуальність та приховані бажання. Чим креативніше ви мислите, тим більш неординарним, цікавим та захопливим вийде ваш різдвяний декор!

Підбір ідеальних подарунків

Пропонуємо вам огляд тематичних подарунків, що подарують радість і атмосферу ваших свят у 2025 році. Вибір новорічного подарунка – це ще те випробування, адже не всім вдається придумати і обрати той самий ідеальний подарунок, який зігріє серце отримувача. Перш за все, рекомендуємо звернути увагу на теплі пледи і новеньку святкову постіль, що точно покращать холодні зимові вечори. На нашому сайті є великий асортимент цих товарів від виробника різних відтінків та розмірів, щоб точно задовольнити ваші потреби.

Бавовняне покривало

Покривало бавовняне ромб BEIGE

Також у нас наявні чарівні килими з вовни і натурального текстилю. Їхній орнамент ідеально підійде до зимової погоди і точно зігріє ваші ніжки. До того, ж не оминіть затишні придверні килимки з відповідними написами, які ласкаво запрошують до житла і дарують усмішку, як тільки ви ступите на поріг. 

І наостанок, пахучі казкові свічки, які просто обожнюють всі наші клієнти. Вони можуть мати різні аромати, що легко підібрати відповідно до свого настрою та потреб, наприклад, в нашому асортименті є запахи троянди, ванілі, хвої, сандалу, жасмину, бергамоту і лаванди. Як ви можете помітити, аромати ідеально метчаться з будь-якою порою року. А для зимових свят ідеально пасуватиме хвоя. Такі декорації завжди стають центром уваги при святкуваннях, відпочинку чи зустрічі з найріднішими. Запахи наділені особливою магією, що за мить повертає нас у минулі спогади. Крім того, вишукані підсвічники та оригінальні візерунки на свічках фантастично вдосконалять ваш інтер'єр. Новорічна кімната буквально засяє новими барвами. 

Різдвяний настрій в домі

Аби зануритися в казку, не потрібно багато зусиль та енергії. Достатньо лише отримати натхнення в інтернет-джерелах і направити отриману енергію в облаштування незабутньої атмосфери вдома, придбавши новорічні декорації. Довіртеся своїй інтуїції і прислуховуйтесь до власних бажань. Магазин WoodMan з радістю допоможе вам втілити цю казку в реальність.

Скатертини непромокаючі

Непромокаючі скатертини RED vs OLIVE

Передусім, подбайте про новорічний стіл. Його можна прикрасити натуральною скатертиною з непромокаючої тканини ніжних пастельних відтінків. Такий декор на Новий рік ніколи не виходить з моди, вони прості у догляді, лаконічні з вигляду та мають перевагу у легкому пранні. До того ж, наші екологічні тефлонові скатертини – це шедевр сучасних технологій, оскільки вони здатні відштовхувати рідини і забезпечувати захист від плям. Такі скатертини легко миються, і вам більше не доведеться турбуватися про періодичне прання. Що стосується забарвлення, замість традиційного червоного або зеленого виберіть скатертину з сучасним геометричним візерунком або легкий природній відтінок, де кольори віддзеркалюють м'яку зимову палітру.

Святковий стіл не обійдеться без новеньких святкових приборів і мінімалістичного посуду. Кухонне приладдя за найвищими стандартами якості забезпечить вам комфорт під час готування і зручність під час новорічної вечері. Наприклад, лідером наших цьогорічних замовлень стали сучасні чавани для матчі з нереальним оздобленням ручної роботи. Звісно, ви можете використовувати ці чаші за будь-яким зручним призначенням. Запашний глінтвейн, зігріваючий чай чи відбірна кава – будь-що може згенерувати різдвяний настрій.

Міні-піали чайні

Міні-піали чайні AVENTURINE vs LAVA CHAI

Крім того, не можемо не згадати неординарні підставки для горнят і гарячих страв з епоксидної смоли та джуту. Їхня практична функція очевидна – це, насамперед, захист деревини від механічних пошкоджень і уникнення небажаних плям на скатертині. Проте, їхня мультифункціональність полягає в іншому застосуванні – це привабливий новорічний декор на стіл. Відтінок натурального волокна чи візерунок зі смоли, що нагадує дерево у розрізі – що може бути більш захопливим? Вашим гостям неодмінно захочеться їх роздивлятися, а тим більше насолоджуватися смачною вечерею.

Також не варто забувати про головний ароматний компонент святкового столу – натуральні воскові свічки з квітчастим наповненням. Насправді, на нашому сайті є безліч варіантів цих виробів у наявності: звичайні мінімалістичні столові свічки з лаконічними підсвічниками, «вирізьблені» кольорові свічки різноманітних відтінків, довгі, широкі, невеликого розміру й середні – усе на ваш смак і розгляд. Як правило, середину столу має займати вишукана чи традиційна свічка, тому не пропустіть цей елемент декору.

Новорічні свічки

 Свічка столова VS Свічка з натуральної вощини

На закінчення, хочемо додати ще один варіант, як легко і без надмірних зусиль підготувати житло до святкування. Оскільки головним атрибутом Різдва й нового року є хвоя, то очевидним і навіть корисним рішенням буде оздобити помешкання свіживи гілочками ялинки, помістивши їх у тематичні вазочки. Таким чином, хвойний аромат заповнить приміщення, а зелень покращить вигляд стильного інтер’єру. Такі матеріали для новорічного декору можна легко знайти в локальних магазинах.

Вечірка для друзів та родини

Таким чином, ви вже майже повністю готові до проведення зимових свят із друзями та сім’єю. Залишилось лише спланувати вечір, купити новорічний декор на WoоdMan.ua в останній день знижок та написати всі потрібні рецепти страв. Якщо ви прихильник/ця мінімалізму навіть у їжі, можна скористатися певною схемою подачі різноманітних страв у маленьких порціях. Це дає можливість розпробувати все та ще зберегти місце на десерт:) Для цього, очевидно, вам знадобиться багато вишуканої посуди, наявність якої ви можете переглянути у розділі для кухні.

Натомість, якщо ви хочете організувати неформальну, шумну і яскраву обстановку, важливо знайти місце для кейтерингу чи кенді-бару (або ж не зовсім кенді). Для цього знадобиться багато стоячої поверхні, що стане основою вашої святкової вечері. Ви також можете дізнатися наявність і ціни на новорічні товари на нашому сайті в розділі меблі.

Журнальний столик MEXICO

Журнальний столик MEXICO

Не забувайте про атмосферну музику, настрій та символічні подаруночки – і ваша новорічна вечірка обов'язково стане незабутньою та чарівною для всіх гостей!