Диван в інтер'єрі

Як захистити новенький диван-ліжко від пошкоджень
і правильно доглядати за ним? Розповідаємо у цій статті

Сучасні розкладні дивани: п'ять порад, як захистити ваш розкладний диван

Розкладні дивани – це одні з найбільш універсальних меблів, які можна знайти на просторах масового ринку. Вдень вони слугують зручним сидінням, а вночі перетворюються на затишне ліжко. Такі меблі ідеально підходять для невеликих квартир чи прийому гостей. Однак, як і будь-який предмет інтер'єру, вони вимагають належного догляду, щоб відтермінувати умовний «термін придатності», який зменшується з кожним ушкодженням. Більшість людей хочуть позбутися покупки, як тільки помічають стійкі плями, адже не знають, як правильно їх вивести. Проте існують дієві рішення, і ми з радістю допоможемо вам ознайомитися з різними порадами, як забезпечити вашому дивану дбайливий догляд.

Дивани-ліжка – найкращий вибір

Варто зазначити, що розкладні дивани - це, безумовно, хороша інвестиція. Вони доступні в різних стилях і розмірах, що робить їх ідеальними для будь-якого приміщення. Найпопулярнішими моделями таких меблів є дво- та тримісні дивани-ліжка. Їхні розміри будуть залежати від ваших потреб у просторі та кількості гостей, яких ви плануєте розмістити. Не забудьте переглянути інші блоги, щоб дізнатися корисну інформацію та відкрити для себе безліч невідомих функцій поширених меблів, а також навчитися використовувати інтер’єрні аксесуари з максимальною вигодою. Такі незамінні предмети дизайну чудово створюють додатковий простір, а також стають невід'ємною частиною вашого життя. Переконайтеся, що комфорт та якість – це легко і просто з вишуканими варіантами WoodMan, які завжди доповнять ваше рідне житло.

Диван MEXICO

Обирайте вогнестійку та водонепроникну тканину

Якщо ви живете у спекотному чи вологому середовищі, вам обов’язково потрібно вжити заходів, щоб захистити сидіння і зберігати їх у безпеці. Звісно, першочергова пріоритетність – це вуличні меблі, які стоять на подвір’ї. Для них існує високий ризик швидкої зноски. Хатні меблі, як правило, служать набагато довше. Тим не менш, тканини мають властивість псуватися з часом, тому дуже важливо забезпечити їхню довготривалу експлуатацію. Обираючи оббивний матеріал для свого дивана-ліжка, переконайтеся, що він є вогнестійким. Жодна вечірка чи святкування не обходиться без святкових свічок і вогників. Така захищена оббивка не дасть вашому диванчику вигоріти від вогню або прямих сонячних променів і надалі зберігатиме оригінальний відтінок від знебарвлення.

 

Однак завжди пам'ятайте про особливий догляд за вогнестійкими текстурами. Щоб не пошкодити захисне покриття, уважно прочитайте інструкцію і намагайтеся її дотримуватись. Крім того, шукайте тканини, які поглинають вологу. Це ще один чудовий спосіб не переживати за розлите вино чи сік. Хороший матеріал гарно «переживе» процес прання без суттєвих втрат, швидко висохне і радуватиме вас надалі. Також, якщо у вас є домашні тварини або діти, обирайте тканини, стійкі до подряпин і розривів. Більшість людей просто відмовляють собі у бажаній покупці, адже бояться гострих кігтиків котів чи собак або ж інтенсивних ігор діток. Міцна, якісна оббивка – це 50% успіху.

Тож забудьте про розчарування, повністю забруднивши всю поверхню, і живіть у гармонії з меблями разом з WoodMan.