Затишок вдома

Для чого нам затишок?

Прохолодна, дощова погода влітку здатна повністю зіпсувати настрій. Внаслідок, ми відчуваємо брак енергії, сил і навіть вигорання. Саме комфортний інтер’єр має здатність підвищувати продуктивність і перезаряджати організм. Відповідні меблі, декор і аксесуари даруватимуть спокій щоразу, як ви заходитимете до свого помешкання. Тепло та спокій після холодного дощу – це буквально формула щастя. Тож які її основні елементи?

Як сформувати затишок: 5 порад від WoodMan

1. Використовуйте теплі відтінки освітлення. Додаткове джерело світла, крім сонячного, повністю змінює дизайн квартири і додає свіжості. Звісно, не треба забувати про доступ до натурального світла вдень і потурбуватися про наявність вікон у всіх кімнатах, адже таке освітлення також має свої переваги. Таким чином, підвісні світильники, бра, торшери чи соляні лампи – все це створить невимовний затишок і вашій оселі.
Затишний інтер'єр
2. Експериментуйте з кольорами і текстурами. Охайність і простота в інтер’єрі – це, безумовно, чудове дизайнерське рішення, але комбінування різних матеріалів та відтінків подарує вам нові відчуття і емоції. Це можна зробити за допомогою різних акцентів, як-от фантастично м’якої оббивки стильного футона, чарівних подушок з орнаментами чи в’язаного хенд-мейд декору. Крім того, замисліться про зміну кольорової гами. Психологи рекомендують застосовувати блакитний, зелений, бежевий та інші пастельні відтінки, що формують атмосферу спокою.

3. Не забудьте про килими. В сучасні тренди непомітно підкралась «гола підлога», яку багато хто вважає одним із основних елементів мінімалізму. Проте відповідний килим у кімнаті має набагато більше переваг, до того ж на теперішньому ринку меблів досить легко знайти потрібний колір і текстуру. Такі аксесуари зігріють ваші ніжки, утримають вологу на кухні чи у ванні та сформують гарний дизайнерський вигляд кімнати.

4. Наповніть житло ароматом. Улюблені запахи наповнюють атмосферу спокоєм. Вони не лише сприяють ментальному розслабленню, а додають трішки магії до вашого житла. Крім того, чудовим доповненням стануть аромасвічки, які ще й забезпечують романтичне і чарівне освітлення в темряві, адже вогонь – це головний атрибут затишку.
Яскраві акценти в інтер'єрі
5. Додайте акценти. Цей крок відкриває велике поле для вашої фантазії. Почніть з переосмислення компонентів свого житла та проаналізуйте його: з часом ви зрозумієте, яких елементів бракує в помешканні. Можете опиратися на лук-буки інших кімнат у Pinterest та підбирати «свій» дизайн крок за кроком. Наш інтернет-магазин також додасть вам натхнення. Перегляньте чудові колекції декору, де є безліч постерів, дзеркал, аромасвічок та зручних кошиків для зберігання. Не бійтесь змішувати текстури, стилі й кольори, щоб досягти бажаного результату.

Ви точно знайдете ідеальні аксесуари, що прикрасять вашу оселю.