Дзеркала в інтер'єрі

Навіщо нам дзеркало в кімнаті?

Дзеркало – це чудове функціональне рішення для обмежених просторів. Воно вважається ключовим елементом інтер’єру. Цей аксесуар оточує нас у ванній, коридорі й інших приміщеннях. В нашому асортименті доступні товари різного розміру, форми й кольору, тож ви можете обрати і купити дзеркало, що пасує саме до вашого дизайну. Що стосується необхідності такого декору, безліч експертів рекомендують мати хоча б одне дзеркало у кімнаті, щоб генерувати природне освітлення.

 

До того ж, це гарний спосіб візуально збільшити квадратні метри вашого житла і позбутися нібито «захаращених» зон. Таким чином, можна з легкістю розширити невеличку кімнату за допомогою люстерка – вона здаватиметься більшою у площі. А якщо поекспериментувати з додатковим світлом і грамотно розставити акценти, ви досягнете гармонійного ефекту, наче в картинки з Пінтересту. Пам’ятайте, що завдяки своїм рефлексивним функціям, дзеркала здатні повністю змінити колірну гаму помешкання, тож користуйтесь таким лайфхаком.

Дзеркало KYIV

Дзеркало KYIV

Розміри дзеркал

Існує безліч ідей, як втілити омріяний дизайн з дзеркалами в реальність. Об’ємні й великі дзеркала, як правило, часто чіпляють на стіну чи спирають на неї з додатковими засобами безпеки. Вони чудово підкреслюють освітлення і наповнюють оселю свіжими відтінками. До того ж, це нове поле для творчості, де можна робити стильні фото для своєї стрічки. Натомість, маленькі люстерка служать ідеальними аксесуарами для столу, тумби, підвіконня і поличок. WoodMan пропонує безліч варіантів дзеркал у стилі бохо, з квітковими орнаментами і епоксидною смолою, що неабияк прикрасить ваше житло і додасть оригінальної родзинки.

 

Всі вироби виконані з дуба, є міцними та унікальними завдяки квітковим композиціям. Ми дотримуємось скандинавського принципу мінімалізму, тож декор пасуватиме будь-якому інтер’єру. На нашому сайті ви можете знайти круглі дзеркала з об’ємом від 30 до 60 см на різний смак, а також мініатюрні квадратні дзеркала 35*35 см.

Дзеркало Конгур

Дзеркало КОНГУР

Як правильно облаштувати кімнату з дзеркалом?

Гарно підібране дзеркало – перший крок до просторого приміщення. Таким способом можна ліквідувати умовний безлад, створений великою кількістю меблів у малій кімнаті. З великим дзеркалом біля стіни стане «легше дихати», а оселя стане просторіша й більш стильна з природними відтінками – фактично, вона доповнюватиме сама себе. Крім того, рекомендуємо подбати про відповідне точкове освітлення або LED-стрічку за люстерком у ванній для затишної і спокійної атмосфери релаксу. Результат точно вас вразить! Ви можете купити симпатичні торшери й підвісні світильники у нас на сайті, щоб створити унікальний мінімалістичний інтер’єр.

Вдосконалюйте дім разом з WoodMan!