Ортопедичні матраци

Ми звикли, що стрес і напружений графік часто домінують у нашому житті, тож важливість повноцінного нічного сну є колосальною. Вагомим фактором у досягненні відмінного сну є якість матраца, на якому ми спимо. Ортопедичні матраци, спеціально розроблені для підтримки опорно-рухового апарату, давно стали популярним вибором клієнтів.

Чому саме ортопедичні матраци?

На ринку існують матраци з ортопедичним ефектом і анатомічним. Яка між ними різниця? Ортопедичний матрац може здатися незручним і новим для тіла, особливо якщо наявні проблеми зі спиною. Проте він діє найефективніше в таких ситуаціях і сприяє гарній поставі. Тому багато людей плутають ці два типи, але анатомічний – просто повторює всі згини тіла і допомагає уникнути зайвого тиску на скелет.

Трохи детальніше про те, навіщо нам потрібні ортопедичні моделі:

    • Ідеальне спальне місце вдосконалює природний вигин хребта, запобігаючи викривленню, яке може призвести до хронічного болю та дискомфорту. Даний тип спеціально розроблений для забезпечення оптимальної підтримки і знижує ризик виникнення/погіршення проблем зі спиною та шиєю.
    • Люди, які страждають від таких захворювань, як артрит, ішіас або від болю у нижній частині спини, отримують значну користь від ортопедичного матраца, а його використання є медично обґрунтованим.
    • Комфортне ліжко покращує якість нічного відпочинку, зводячи до мінімуму часті прокидання. Воно зменшує перекидання\перевертання уві сні, адже прилягає до тіла та належним чином підтримує його. Тож навіть підсвідомо організм не шукатиме кращого положення, бо вже знаходитиметься в ньому.
    • Постійний релакс на ортопедичному матраці неодмінно покращить загальний стан здоров'я, зокрема кровообіг, ясність розуму і настрій.
    • Останній фактор – відповідність ціна-якість-міцність. Оскільки спальні зони WoodMan виготовляє з міцних матеріалів, вони служитимуть довгий час. І відповідно, з часом ви компенсуєте вартість та пару зіпсутих дешевих матраців, що не витримали краш-тест.

З чого складаються ортопедичні матраци?

Вони мають доволі широку класифікацію:

Піна з ефектом пам'яті. 1 – адаптується до форми тіла; 2 – забезпечує індивідуальну підтримку; 3 – знижує тиск. Корисно, якщо ви страждаєте від болю в суглобах або дискомфорту/спазму м’язів.

Ортопедичний матрац TAKE&GO SLIM ROLL

Ортопедичний матрац TAKE&GO SLIM ROLL

Латекс. Відомий своєю довговічністю і природною стійкістю до алергенів і пилових кліщів. Також він забезпечує надійну підтримку, відмінне провітрювання (тому зберігає поверхню прохолодною) і допомагає підтримувати правильну анатомію хребта.

Ортопедичний матрац DENIM NAVY

Ортопедичний матрац DENIM NAVY

Напівпружинний блок. Традиційні матраци з внутрішнім пружинним блоком, що вміщають котушки для гарної підтримки. Сучасні конструкції часто поєднують витки з піною або латексом для підвищення комфорту.

Ортопедичний матрац FREEDOM HARD

Ортопедичний матрац FREEDOM HARD

Гібридні. Ці варіанти поєднують елементи піни з ефектом пам'яті, латексу та внутрішнього пружинного блоку, балансуючи між підтримкою, комфортом і довговічністю. Вони розроблені для задоволення загальних потреб середньостатистичної людини.

Ортопедичний матрац PRIMAVERA VIOLA

Ортопедичний матрац PRIMAVERA VIOLA

Піна з гелевим наповнювачем. Королева терморегуляції – забезпечує прохолодно-комфортну поверхню для сну. Показники підтримки тіла рівнозначні традиційній піні з ефектом пам’яті.

Ортопедичний матрац FREEDOM BASIC

Ортопедичний матрац FREEDOM BASIC

Основні характеристики: як вибрати ідеальний матрац?

Під час пошуків омріяного спального місця, зверніть увагу на наступні характеристики, що вкажуть вам на високоякісний продукт:

    • Жорсткість. Хороший матрац зазвичай є помірно жорстким і збалансовано зручним. Він повинен бути достатньо твердим, щоб підтримувати хребет, але при цьому забезпечувати достатню амортизацію, щоб не виникав дискомфорт.
    • Підтримка. Шукайте матраци із зональною підтримкою різних ділянок тіла - це зменшить точки тиску і сприятиме чудовому положенню вночі.
    • Терморегуляція. Правильний повітрообмін має важливе значення для комфортного сну. Такі матеріали, як латекс і піна з гелевим наповнювачем, покращують повітропроникність і регулюють температуру.
    • Довговічність. Ми знаємо, як ви цінуєте гарантію й міцність, тому WoodMan виробляє добірні ліжка для довгої служби з матеріалів, що не провисають і протистоять швидкому зносу. Вони зберігають свої початкові властивості протягом кількох років.
    • Гіпоалергенність. Для алергіків гіпоалергенний матрац запобігає накопиченню пилових кліщів, цвілі та інших алергенів. Таким чином, здоровий відпочинок забезпечено!

Де купити ідеальний ортопедичний матрац у спальню?

Ми у Woodman розуміємо, що повноцінний сон є запорукою здорового та продуктивного життя. Саме тому ми пропонуємо преміальний вибір ортопедичних матраців, розроблених для забезпечення ідеального комфорту. Якщо ви страждаєте від болю в спині, потребуєте посиленої підтримки або просто вже забули про спокійний сон, наші ортопедичні матраци - ідеальне рішення.

У нас діє безкоштовна доставка по Україні в такі міста як Львів, Київ, Дніпро, Харків, Вінниця, Івано-Франківськ та ін. Замовити ортопедичні матраци можна на нашому сайті, а згодом менеджери зв'яжуться з вами для уточнення деталей покупки. Наші вироби створені, щоб служити довгі роки, і гарантувати найкраще співвідношення ціни та якості. Хороший матрац від виробника WoodMan = найкращий сон!