Столик сніданковий

Стіл для сніданку є центральним елементом щоденних ритуалів, з яких починається наш день. Люди звикли ігнорувати ці маленькі моменти або проживати з негативними емоціями, бо попереду чекає важкий день. Проте саме подібні елементи здатні перетворити буденну рутину на приємні миті і розпочати день з правильної ноти. Тож давайте детальніше з'ясуємо, чому важливо інвестувати в якісний сніданковий столик, з чого вони переважно складаються, а також дізнаємось їхні основні характеристики та класифікації.

Чому важлива якість для столиків?

Добре продумана конструкція поверхні для сніданку слугує центром ранкової активності: наприклад, для тих, хто має ранковий потяг до читання чи кавування. Така річ значно полегшує життя і додає мінімалістичної естетики до ваших ранків. Саме високоякісні дерев’яні сніданкові столи забезпечують стабільну і зручну підтримку, покращує загальне самопочуття і задає позитивний тон на весь день.

До того ж, ранкові столики часто стають центром подружньої романтики і спілкування. Міцна, естетично приваблива та екологічна підставка для сніданку в ліжко буде ще однією нагодою не поспішати на роботу, насолодитись миттю і близькими розмовами. А натомість, хороші матеріали, які застосовує виробник WoodMan гарантуватимуть довгу службу, тож стіл стане невід'ємною частиною сімейних традицій.

Не менш важливим фактором, за яким наші клієнти обирають вироби, є відповідний стиль і здатність меблів поєднуватися один з одним. Тому з гарним мінімалістичним столиком ваші сніданки наповняться красивими нотками. Добре продумайте цей момент, щоб декор співпадав з уже наявною гамою кольорів та відтінків. Інвестиції в стіл, який відповідає дизайну вашого інтер'єру, створюють гармонійну і привабливу атмосферу.

Cтолик сніданковий LILY

Cтолик сніданковий LILY, бук

Склад сніданкових столів

Добірні столики для сніданків виготовляються з міцних і екологічних матеріалів, що забезпечують одночасно функціональність і красу. Ось кілька найпоширеніших матеріалів:

- Масив дерева. Столи з масиву дерева, такого як дуб, клен або горіх, відомі своєю довговічністю та класичним виглядом. Деревина дає більше природнього, теплого вигляду. Це класичні столи, які завжди в моді, підходять для традиційних і сільських інтер'єрів.

- Металеві вироби найчастіше виготовляють з нержавіючої сталі або алюмінію, відповідно вигляд вони мають елегантний і модерний. Ці столи дуже міцні, стійкі до подряпин і плям, їх легко мити, тож це поки що найпрактичніший вибір покупців. Вони сучасні та індустріальні, ідеально підходять для хай-тек просторів.

- Скляна стільниця – це завжди про відкритість і більше простору. Хоч вони і вимагають ретельного догляду, чистки спеціальними засобами, але така поверхня для їжі точно освіжить кімнату.

- Композитні матеріали. Деякі виробники меблів використовують штучну деревину або ж комбінацію матеріалів. Це бюджетні варіанти за нижчою вартістю, але і відповідно нижчою якістю, ніж хороша деревина.

Класифікація столів у спальню

За формою

Прямокутні – традиційні та компактні, стандартного розміру для великих сімей.
Квадратні – універсальні, але і своєрідні водночас. Завдяки ширині, можуть здатися незручними у користуванні.
Круглі – заохочують до розмови, ідеально підходять для інтимної обстановки та абсолютно ідентичні у решті функцій з іншими столами.

За розміром

Маленькі – розраховані на одну особу.
Середні – для 1-2 осіб.
Великі – на них можна вмістити доволі багато ранкових страв для двоспального ліжка.

За стилем

Традиційний – класичний дизайн, витіюваті деталі та багате оздоблення деревом.
Модерн – лаконічні лінії, мінімалістичний дизайн, часто використовується метал або скло.
Індустріальний/лофт – поєднує дерево та метал, з грубим, незавершеним виглядом.

Столик для ноутбука GRANDE

Столик GRANDE, для ноутбука та сніданків

Столики для ноутбука

Виробник WoodMan також має в асортименті підставки під ноутбук для зручного користування у ліжку. Вони мають оптимальну висоту та регульований кут нахилу, аби ви могли собі підібрати зручне положення для роботи чи відпочинку. Ці моделі є легкі, мобільні, тож можуть застосовуватись не тільки в ліжку, але й на дивані або навіть на підлозі. Така покупка стане вашим вірним помічником, де б ви не пішли.