Безкаркасні стільці: сучасні рішення для вашого дому

Безкаркасні крісла, або крісла-мішки, здобули величезну популярність як сучасні, універсальні рішення для сидіння. На відміну від традиційних стільців з твердою основою, дані меблі гарантуватимуть водночас бажаний комфорт та адаптивність до тіла – тому і стануть невід'ємною частиною сучасного дизайну інтер'єру. У цій статті ми розповімо, навіщо потрібні безкаркасні стільці у вашому домі, з чого вони складаються, їхні характеристики, класифікацію та розміри а також, розглянемо найпоширеніше питання покупців: як вписати таке умеблювання у ваш житловий простір за допомогою продукції магазину Woodman.

З чого складаються безкаркасні крісла?

Ці моделі зазвичай складаються з м'якого зовнішнього чохла, виготовленого з тканини, шкіри або синтетичних сумішей. Всередині сидіння наповнене дрібними полістирольними кульками або піною з ефектом пам'яті, яка приймає форму вашого тіла і рівномірно розподіляє вагу. Зовнішній чохол знімається для регулярної чистки. До речі, це одна із найпопулярніших причин покупки цих меблів – легкість в обслуговуванні.

Крім того, різні матеріали, як правило, надають різний естетичний вигляд: тканинні чохли для повсякденної, невимушеної атмосфери і щоденного використання дітьми, а шкіряні та синтетичні – для більш вишуканого, презентабельного вигляду і прийому гостей.

Пуф КРУГЛИЙ M, тканина рогожка

Пуф КРУГЛИЙ M, тканина рогожка

Класифікація та розміри безкаркасних стільців

Безкаркасні стільці поділяються на кілька категорій залежно від розміру, форми та матеріалу. Нижче наведено короткий огляд основних типів:

Стандартні крісла-мішки. Найпоширеніший тип. Вони зазвичай круглі і доступні в середніх і великих розмірах (90-100 см в глибину). Підходять для віталень і спалень.

Дитячі крісла-м’ячі. Збільшені версії стандартних моделей та з круглою формою відповідно. Створені спеціально для ваших діток та ігрових кімнат. ідеально підходять для дитячих кімнат. Вони мають діаметр близько 110-130 см та наявні на нашому сайті у розмірах М і L.

Безкаркасні лежаки. Подовжені версії з головною відимінністю, яка і стала їхньою перевагою можливість розслабитися всім тілом. Чудовий варіант для затишних вечорів за книгою, серіалом чи просто для денного сну. Деякі варіанти є надзвичайно стильними і навіть підходять для офіційно-ділових просторів. Вони мають довжину близько 130 см.

Безкаркасні пуфи. Найчастіше використовуються як зручні підставки для ніг. Очевидна перевага – мультифункціональність і можливість застосовувати як окремий предмет меблів. Пуфи можна легко переміщати по кімнаті, що робить їх зручними для різних сценаріїв використання.

Крісло-груша. Відрізняється від попередніх видів виключно за формою «груші» і завдяки їй крісло забезпечує бажану підтримку спини та шиї (незамінна особливість для тривалого сидіння). Наповнювач (пінополістиролові кульки) рівномірно розподіляється всередині, що і надає поверхні м’якість.

Пуф PUZZLE, шкірзам

Пуф PUZZLE, шкірзам

Переваги безкаркасних крісел

  • Ергономічність. Анатомічні сидіння, оскільки повторюють природні контури вашого тіла, зменшуючи точки тиску.
  • Економія місця. На відміну від традиційних стільців, їх можна легко заховати і зберігати в шафі або змінити форму, щоб пристосувати до будь-якого куточка будинку. Крім того, вони легкі та зручні для переміщення, і їх зможе переставити навіть дитина за лічені секунди.
  • Універсальність. Задовільнять будь-які цілі – читання, відпочинок, ігри або роботу.
  • Термін служби. Якісні крісла-мішки, особливо від перевірених брендів, як Woodman, розраховані на довготривале щоденне використання, мають міцні чохли та відмінні внутрішні наповнювачі.
  • Адаптивність. Доступні в різних розмірах, формах і матеріалах, вони можуть доповнити цілий ряд стилів інтер'єру.
  • Легкість в обслуговуванні. Чохли є знімні, а тканина піддатлива до частого прання, що є безпрограшним варіантом для великих і шумних сімей.

Як вписати крісла-мішки в домашній інтер'єр?

Як і інші масивні меблі, м’які сидіння теж мають певні принципи розташування вдома. Ми підготували кілька порад, щоб вдало і грамотно висвітлити всі переваги вашої покупки в різних кімнатах.

Вітальню найкраще обладнати великими моделями для затишного, необмеженого куточка для відпочинку. Поєднайте їх з м'яким пледом або журнальним столиком під стиль – і перша повноцінна композиція в інтер’єрі вже готова.

Щодо спальні, розмістіть стильне крісло-грушу середнього розміру біля вікна або поруч з ліжком. Тканину обирайте нейтральних або пастельних кольорів – вони найкраще доповнюють спокій кімнати для сну. Але, звісно, найперше правило – підбирайте палітру під тон наявного декору.

Лежак LONG ISLAND L, тканина рогожка

Лежак LONG ISLAND L, тканина рогожка

Дитяча кімната – це переважно перше місце, в яке батьки купують яскраві безкаркасні крісла. Відсутність основи, м’які закруглені краї роблять їх ідеальним і, що важливо, безпечним рішенням для малюків. До речі, в цих приміщеннях дуже добре «працюють» різнокольорові візерунки. Woodman пропонує безліч варіантів сидінь такого типу у різних варіаціях.

Врешті-решт, діловий простір теж можна і треба доповнити м’якими кріслами для коротких перерв між виконанням робочих завдань. В домашньому офісі вони забезпечують альтернативу жорстким стільцям.

Де купити безкаркасні крісла у вітальню?

Виробник WoodMan пропонує широкий вибір безкаркасних меблів, включаючи крісла-мішки, пуфи, крісла-груші різних розмірів, матеріалів та дизайну. Їх колекція підкреслює всі переваги: багатофункціональність, естетику і ергономічність. Від стандартних тканинних м’яких сидінь до розкішних шезлонгів у сучасній шкіряній обробці, Woodman гарантує, що ви відшукаєте для себе ідеальний варіант. Наша продукція відповідає всім стандартам якості, тож не зволікайте і робіть замовлення на сайті. Ви отримаєте ввічливе обслуговування, відповідність ціна-якість, безкоштовну доставку по всій Україні та приємні враження від покупки!